COVID-19

Information gällande ForwardCupen med anledning av Coronaviruset

Uppdatering 2020-06-09 21:16

FORWARDCUPEN 2020 INSTÄLLD

På grund av rådande omständigheter och osäkerheten kring COVID-19 har vi tvingats fatta det tråkiga men oundvikliga beslutet att ställa in ForwardCupen 2020.

BK Forward som arrangerar Forwardcupen sätter våra gästande lag och våra trogna funktionärers hälsa i första rummet. Vi har övervägt flera olika scenarion att genomföra cupen trots rådande pandemi och restriktioner men inser att det inte är görbart då vi inte kan garantera säkerhet eller helt förhindra en eventuell smittspridning som ett resultat av vårt arrangemang. Det har inte varit ett lätt beslut men trots detta är vi eniga om att det är det rätta.

 

ForwardCupen skulle i augusti i år ha ägt rum för 47:e gången. Det är första gången sedan starten 1974 som vi tvingats ställa in. Det känns oerhört jobbigt men vi har stor respekt för den pågående pandemin och dess påverkan på vårt samhälle. Igen, även om känslan är tung så konstaterar vi att detta beslut i slutändan trots allt är det rätta.

Alla anmälda lag har nu möjligheten att välja om ni vill flytta över er inbetalda anmälningsavgift till nästa års cup och därmed redan nu säkra er plats i 2021-års turnering, eller om ni önskar att få er inbetalda avgift återbetald. Under de närmaste dagarna översänder vi instruktioner och information till alla lag som redan har betalat.

 

Välkomna till ForwardCupen och Örebro i augusti 2021. Vår hemsida kommer att uppdateras senast under september med datum inför nästa års cup.

Fortsätt att ta hand om varandra och tack för ert stöd och för er förståelse!

 

Varma fotbollshälsningar

Patrik Lagerträd / Thomas Andersson
Cupansvariga för Forward Cupen

Gunnar Nilsson
Ordförande BK Forward

Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till oss.

Med vänlig hälsning,
Thomas Andersson & Patrik Lagerträd, ForwardCupen

Kontakta oss