COVID-19

Information gällande COVID-19 

Uppdatering 2020-10-26 21:17

FORWARDCUPEN 2021

Med hänsyn till den pågående pandemin är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen. Våra deltagares och funktionärers trygghet under turneringen är vår högsta prioritet. 

Vi arbetar nu med planering och anpassning av ForwardCupen 2021 för att kunna genomföra turneringen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer, tillämpliga lagar och förordningar, samt i enlighet med Svenska Fotbollförbundets riktlinjer och rekommendationer.

Vi följer löpande utvecklingen och om det kommer nya beslut och rekommendationer från myndigheterna, publiceras ny information här samt via mail för alla anmälda lag.

BK Forward och vi i ForwardCup-organisationen ser fram emot att få välkomna er till Örebro i sommar. Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra turneringen på ett så säkert sätt som möjligt, så att ni ska få en bra helg med många fina fotbollsminnen.

Varma fotbollshälsningar

Patrik Lagerträd / Thomas Andersson
Cupansvariga för Forward Cupen

Gunnar Nilsson
Ordförande BK Forward

Vad händer om cupen blir inställd?
Om vi tvingas ställa in ForwardCupen 2021 som ett resultat av rådande omständigheter kring COVID-19 kommer samtliga lag få såväl anmälningsavgift som deltagaravgifter återbetalda.

 

 

 

Om ni har några frågor är ni välkomna att höra av er till oss.

Med vänlig hälsning,
Thomas Andersson & Patrik Lagerträd, ForwardCupen

Kontakta oss